Digitalni marekting

Digitalni partner Vašeg brenda.

S’ obzirom na to da od 70 do 80% ljudi imaju internet i da svoje vreme provode za računarima i prenosivim uređajima i telefonima, što u poslovne svrhe, što u slobodno vreme – i ne čudi činjenica da je ova oblast marketinga postala traženija i od običnog marketinga.

Ko je "glavni"?

FaceBook

Nakon određenog vremena i kontinuiranog rada, počinju da vam se javljaju kupci/korisnici koji Vas već neko vrijeme prate na Facebook-u. Dopada im se ono što nudite i stekli su poverenje u vaš proizvod/uslugu… Zapravo, samo je bilo pitanje vremena kada ćete im zatrebati. Jer društvene mreže nisu mesto na kojem će neko pretraživati proizvod ili usluge, već je obrnuta filozofija u pitanju.

Instagram

Kao vizuelna društvena mreža, najaktivnija aplikacija na mobilnim uređajima, Instagram je danas moćno sredstvo za predstavljanje brenda ciljnoj grupi, kao i za prodaju proizvoda i usluga. Mnoštvo naprednih opcija koje Instagram sadrži možete iskoristiti kao prednost da sve to uradite na kreativan i zanimljiv način, i iskočite iz okvira.

Google

Google mreža za pretragu (Google Search Network) predstavlja najefektniji vid online oglašavanja koji u realnom vremenu povezuju ponudu i potražnju. Google Search Network najveća je svetska mreža za pretragu koja u Srbiji pokriva preko 97% svih pretraga na internetu. Slobodno možemo reći da su Google oglasi neizbežan alat za svako poslovanje koje hoće da bude prisutno na internetu.

Primeri digitalnog marketinga

U poslednje vreme, sve više korisnika putem onlajn pretrage na pretraživačima dolazi do željenog proizvoda, i to mnogo češće nego posredstvom direktnog marketinga, što ukazuje na činjenicu da je digitalni marketing tek uzeo zamajac i da se u bliskoj budućnosti može očekivati da ostvari pun potencijal.

Zašto onda ne biste i vi svojim brendom ostavili pečat u digitalnom svetu?

01.

Google Search oglasi

Da li znate pomoću kojih fraza Vas klijenti nalaze?

02.

Google Display oglasi

Slika govori više od 1000 reči.

03.

YouTube video oglasi

Da li i Vi gledate video na YouTube-u?

04.

Facebook kampanje

Da li možete da se setite jednog biznisa koji nema Facebook stranicu?

05.

Instagram kampanje

Predstavite se na kreativniji način.

06.

SEO optimizacija

Budite prvi na google, , organski, ispred konkurencije.

07.

Google Analitika

Saznajte da li su Vaši posetioci i vaši kupci.

08.

LinkedIn kampanje

Liga izuzetnih profesionalaca.

09.

E-mail marketing

Najkvalitenija baza e-mail adresa iz Crne Gore.

Da li želite da započnete projekat sa nama?


Ukoliko želite da izradite internet sajt, prodavnicu, osmislite logo za Vašu kompaniju, budete profesionalni i imate e-mail adresu sa nazivom firme, na pravom ste mestu.

Pošaljite nam podatke i naš predstavnik će vas kontaktirati kako bi saslušao vaše potrebe i predložio okvirno rešenje

Besplatna konsultacija
Scroll to Top